ik heb een vurige interesse in vurige kinderen

Kinderen met uitgesproken eigenschappen roepen uitgesproken reacties op. De manier waarop wij communiceren met kinderen is iets wat mij ontzettend interesseert. Woorden, maar vooral de intentie waarmee wij dingen zeggen, zijn zeer krachtig. Dit geldt zeker voor communicatie met kinderen. Ik heb een vurige interesse in vurige kinderen en ouders. Het is een doelgroep met bijzondere kwaliteiten: opmerkzaamheid, het vermogen tot invoelen, wilskracht, inventiviteit. Een groep waarbij ouders, begeleiders en docenten ook uitgesproken (schaduw)kanten te zien krijgen en niet altijd goed weten hoe ze hiermee kunnen omgaan. Ik heb een vurige interesse om hierbij te helpen, zodat kinderen kwaliteiten, zelfwaardering en een goed zelfbeeld kunnen ontwikkelen.

Wie ben ik?

Chantal van Klaarbergen, 43 jaar oud en met mijn man, zoon en hond woon ik in Zeewolde. Ik ben opgeleid tot onder andere Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en meer dan 10 jaar werkzaam geweest als Communicatie Specialist. Naast trainingen op het gebied van life coaching , heb ik een opleiding gevolgd tot ADHD en Hooggevoelig en Strongwilled specialist. Ook ben ik geregistreerd specialist in het schildenregister van de innerlijke familie. Ik ben opgeleid door  Janneke van Olphen en  Arienne KleinOok ben ik opgeleid tot Jeugd Breincoach.  

Ik ben geregistreerd in het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en aangesloten bij de beroepsvereniging voor professionals in sociaal werk (BPSW) en ingeschreven in het AGB-register. Ik ben onderdeel van de HG&SW community.