Wat ga je ontdekken?

Heb je vaak strijd met jouw kind en kost dat bergen met energie? Maak je je zorgen over de toekomst van jouw kind en gezin? Denk je vaak: wanneer wordt het leuk? Ik begeleid jou (en jouw partner) graag. Wil je mij een vurig vraagstuk voorleggen? In een consult gaan we op een actieve en creatieve manier aan de slag met jullie vraag.

GRENZEN
  • Hoe stel ik grenzen bij een kind wat zich (steeds) verzet tegen grenzen?
  • Wat zijn grenzen en hoe kun je jouw kind hiermee leren omgaan? 


EMoties en (prikkel)gevoeligheid
  • Hoe ga ik om met intense emoties en (prikkel)gevoeligheid bij mijn kind?
  • Wat gebeurt er met mijn kind wanneer hij/zij overprikkeld of onderprikkeld is en hoe kan ik hierop inspelen?
  • Hoe kan ik emoties opvangen en ontwikkelen?


communicatie
  • Hoe communiceer ik met mijn kind?
  • Wat kan ik doen wanneer er een conflict is met mijn kind?


kwaliteiten
  • Welke kwaliteiten heeft mijn kind en hoe kan ik deze verder ontwikkelen?

Kosten en vergoeding

Begeleiding van ouders en kinderen
Een consult duurt ongeveer 1 uur en kost € 75. Dit is inclusief voorbereiding en eventuele uitwerking en telefonische opvolging. Tijdens het eerste gesprek kijken we hoe het traject eruit ziet en waar we naar toe werken.

Ik begeleid ouders en kinderen in mijn praktijk en een huisbezoek is ook mogelijk. Als gecertificeerd Jeugd Breincoach is een observatie op school ook mogelijk. 

Waarvoor kun je bij mij terecht?
– Ouderbegeleiding, opvoedondersteuning en psycho-educatie
– Ambulante begeleiding 
Kindercoaching en gezinscoaching
– Jeugd breincoaching (ontwikkelen executieve functies)

Vergoeding en registraties

Ik heb een contract met de gemeente Zeewolde, Harderwijk, Ermelo en Putten voor Jeugdhulp. En ook met de gemeentes in de regio FoodValley : Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel en Veenendaal. Woon je in een van deze gemeentes? Dan kan mijn ondersteuning volledig vergoed worden.

Woon je in een andere gemeente? Dan kan het eventueel vergoed worden met een PGB budget. Ik informeer je graag over de mogelijkheden. Ik ben geregistreerd in het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en aangesloten bij de beroepsvereniging voor professionals in sociaal werk (BPSW) en ingeschreven in het AGB register. 

Begeleiding in de praktijk en online 

Jullie zijn van harte welkom in mijn praktijk in Zeewolde, maar online coaching is ook mogelijk. Wil je een afspraak verzetten of annuleren? Dit kan tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna breng ik 50% in rekening.