Wat ga je ontdekken?

Heb je vaak strijd met jouw kind en kost dat bergen met energie? Maak je je zorgen over de toekomst van jouw kind en gezin? Denk je vaak: wanneer wordt het leuk? Ik begeleid jou (en jouw partner) graag. Wil je mij een vurig vraagstuk voorleggen? In een consult gaan we op een actieve en creatieve manier aan de slag met jullie vraag.

GRENZEN
  • Hoe stel ik grenzen bij een kind wat zich (steeds) verzet tegen grenzen?
  • Wat zijn grenzen en hoe kun je jouw kind hiermee leren omgaan? 


EMoties
  • Hoe ga ik om met intense emoties bij mijn kind?
  • Wat gebeurt er met mijn kind wanneer hij/zij intens emotioneel is en hoe kan ik hierop inspelen?

Hoe kan ik emoties opvangen en ontwikkelen?

communicatie
  • Hoe communiceer ik effectief met mijn kind?
  • Welke interventies kan ik inzetten wanneer er een conflict is met mijn kind?


kwaliteiten
  • Welke kwaliteiten heeft mijn kind en hoe kan ik deze verder ontwikkelen?

Kosten en vergoeding

Een consult duurt ongeveer 1 uur en kost € 75. Dit is inclusief voorbereiding en eventuele uitwerking en telefonische opvolging. Tijdens het gesprek kijken we wat voor vervolg wenselijk is. In 1 of 2 gesprekken ontdek je veel en kun je vaak (voorlopig) weer verder.

Coaching wordt op dit moment (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel kan het vergoed worden door de gemeente uit WMO of PGB budget. Neem contact op met jouw gemeente om te zien of dit voor jou het geval is.

Je kunt de sessies als aftrekpost opvoeren bij de belastingaangifte.

Wil je een afspraak verzetten of annuleren? Dit kan tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna breng ik 50% in rekening. Op dit moment geldt uiteraard een uitzondering voor Covid-19 gerelateerde klachten. Heb jij of een van jouw gezinsleden klachten zoals verkoudheid, koorts, keelpijn, niezen, hoesten? Kom dan niet naar mijn praktijk, maar bel of e-mail mij. Dan maken we een nieuwe afspraak.

Online coaching is op dit moment uiteraard ook mogelijk.